UltraTEV Plus² – ditt håndholdte PD instrument

Overvåk tilstanden på ditt elektriske anlegg med UltraTEV Plus².

Dette siste utviklede håndholdte Partial Discharge (PD) instrumentet er enkelt å bruke, samtidig som det også har flere følere/evner og sanntids avanserte analytiske egenskaper. Evnen til å skille sann PD fra støy og andre forstyrrelser betyr at du kan ta bedre avgjørelser, spare tid, penger og øke sikkerheten.

EA teknologi har vært med å designe, levere og bruke utstyr for å overvåke tavler helt siden Transient Earth Spenning (TEV) prinsippet ble etablert helt tilbake på 1970- tallet. UltraTEV Plus² samler teknikker, erfaringer og innsikt for å gjøre det enklere enn noensinne å unngå feil på din høyspentnett.

Fanger opp resultatene og sender dem enkelt videre!

UltraTEV Plus2

 

 

 

 

 

 

Ultra Tev Plus² er designet for å gjøre overvåking av utstyret enkelt. Instrumentet hjelper operatøren til å forstå resultatet ved å tolke/analysere data og viser tydelig informasjon og instruksjoner.

Med UltraTEV Plus² har du muligheten til å overføre resultatet direkte til PC eller nettverket via Wifi eller USB/SD kort. Den nye undersøkelses metoden gjør det mulig å føre inn detaljer om systemer og utstyr via skjermen, og guider brukere gjennom en enkel prosess.

For mer detaljer, kan dere se her!

For å bestille demonstrasjon, få mer informasjon eller pristilbud, kan du kontakte oss på +47 952 35 563 eller mail: ragnar@liveworkconsult.no

UltraTEV Plus2 – kitt og tilleggsutstyr

Kitt og tilleggsutstyr til UtraTEV Plus2

UltraTEV Plus2 er et multifunksjon instrument som kan brukes til å raskt undersøke tilstanden til hele nettstasjonen og kontrollere at arbeidsmiljøet er trygt. Endringer i PD aktivitetsnivåer kan sammenlignes mellom utstyr og analyseres over tid, noe som gir en klar indikasjon om ytterligere undersøkelse er nødvendig.

Fortsett å lese «UltraTEV Plus2 – kitt og tilleggsutstyr»

IFOAM – reparasjon av trestolper for hakkespetthull

IFOAM-reparasjonssystem for hakkespetthull

IFOAM-reparasjonssystem for hakkespetthull bruker fiberglassherdet ekspanderende Polymer betong til å reparere stolpens strukturelle skader. Dette er det eneste produktet på markedet som tilbyr ekspanderende reparasjon. Kombinasjonen av høy herde temperatur (ca. 149 °C), ekspansjon og lav viskositet gjør at den smeltede epoksyen trenger seg inn i porøst treverk. Fortsett å lese «IFOAM – reparasjon av trestolper for hakkespetthull»

UltraTEV Plus² – ditt håndholdte PD instrument

Overvåk tilstanden på ditt elektriske anlegg med UltraTEV Plus².

Dette siste utviklede håndholdte Partial Discharge (PD) instrument er enkelt å bruke, samtidig som det også har flere følere/evner og sanntids avanserte analytiske egenskaper. Evnen til å skille sann PD fra støy og andre forstyrrelser betyr at du kan ta bedre avgjørelser, spare tid, penger og øke sikkerheten.

Fortsett å lese «UltraTEV Plus² – ditt håndholdte PD instrument»

Laux kabelkuttere

Kabelkuttere fra Laux Industries

Sammenlignet med konvensjonelt verktøy er Laux sine kabelkuttere merket med «man trenger ikke å bruke mye makt». Alle plastdeler er helt uten kadmium. Utviklingen av våre verktøy er basert på jakten på kvalitet og bærekraft tilbake på egne patenter. Fortsett å lese «Laux kabelkuttere»

Dehn sikkerhetsutstyr for arbeid på elektriske anlegg

Passiv lysbuefeilbeskyttelse – DEHN care®

Sikkerhet og brukskomfort ved arbeid på elektriske installasjoner og personlig verneutstyr (PPE) for å beskytte personer mot de termiske effektene av en lysbuefeil.

Dehns lysbuefrakk
Med sine lysbue klær og hansker fokuserer Dehn på å forhindre skader. Lysbuefrakken er laget i pustende skinn som gir høy brukskomfort, flammehemmende glidelås og krok og løkkefester. Klærne har også reflekser og er sertifisert i henhold til 89/686 / EEC-direktivet om personlig verneutstyr.

Fortsett å lese «Dehn sikkerhetsutstyr for arbeid på elektriske anlegg»

UltraTEV Plus²

Overvåk tilstanden på ditt elektriske anlegg med UltraTEV Plus².

Dette siste utviklede håndholdte Partial Discharge (PD) instrument er enkel å bruke, samtidig som det også har flere følere/evner og sanntids avanserte analytiske egenskaper. Evnen til å skille sann PD fra støy og andre forstyrrelser betyr at du kan ta bedre avgjørelser, spare tid, penger og øke sikkerheten.

Fortsett å lese «UltraTEV Plus²»