Mobil AUS testhenger

Testing av AUS utstyr

Entreprenører og nettselskaper kan nå få testet AUS utstyr på stedet istedenfor å måtte bruke tid og ressurser på å måtte sende inn utstyr. Vi i Live Work Consult har innredet Scandinavias første mobile testsenter.

I det mobile testlaboratoriet kan vi teste hansker, armbeskyttere, matter/duker som montørene bruker ved arbeid opptil 30 kV og isoleringsstenger på opptil 100kV. Vi kan også teste støvler og sko i klasse 1 og annet utstyr som må testes for høye spenninger.

Vi samarbeider også med  DATEK AS slik at vi kan tilby en totalt pakke på årlig krankontroll, løfteutstyr osv. i tillegg.

Ta kontakt for mer informasjon, pristilbud eller bestilling av testhenger!
e-post:  post@liveworkconsult.no eller ring Ragnar på mob 95235563.

AUS mobil testhenger