UltraTEV Plus² – ditt håndholdte PD instrument

Overvåk tilstanden på ditt elektriske anlegg med UltraTEV Plus².

Dette siste utviklede håndholdte Partial Discharge (PD) instrument er enkelt å bruke, samtidig som det også har flere følere/evner og sanntids avanserte analytiske egenskaper. Evnen til å skille sann PD fra støy og andre forstyrrelser betyr at du kan ta bedre avgjørelser, spare tid, penger og øke sikkerheten.

EA teknologi har vært med å designe, levere og bruke utstyr for å overvåke tavler helt siden Transient Earth Spenning (TEV) prinsippet ble etablert helt tilbake på 1970- tallet. UltraTEV Plus² samler teknikker, erfaringer og innsikt for å gjøre det enklere enn noensinne å unngå feil på din høyspentnett.

Fanger opp resultatene og sender dem enkelt videre!

UltraTEV Plus2

 

Ultra Tev Plus² er designet for å å gjøre overvåking av utstyret enkelt. Utstyret/instrumentet hjelper operatøren til å forstå resultatet ved å tolke/analysere data og viser tydelig informasjon og instruksjoner.

 

Med UltraTEV Plus² har du muligheten til å overføre resultatet direkte til PC eller nettverket via Wifi eller USB/SD kort. Den nye undersøkelse metoden gjør det mulig å føre inn detaljer om systemer og utstyr via skjermen og guider brukere gjennom en enkel undersøkelses prosess.

 

 

 

 

 

 

For mer detaljer, kan dere se her!

For å bestille demonstrasjon, få mer informasjon og råd eller pristilbud, kan du kontakte oss på +47 952 35 563 eller mail: ragnar@liveworkconsult.no