Laux kabelkuttere

Kabelkuttere fra Laux Industries

Sammenlignet med konvensjonelt verktøy er Laux sine kabelkuttere merket med «man trenger ikke å bruke mye makt». Alle plastdeler er helt uten kadmium. Utviklingen av våre verktøy er basert på jakten på kvalitet og bærekraft tilbake på egne patenter.

Det mekaniske drivprinsippet er ved riktig service veldig slitesterkt, ikke-forurensende og til og med i stand til å brukes ved ekstreme forhold som temperaturer -30° og opptil 70°C, uavhengig av strømforsyning. De er preget av lang levetid, enkle å bruke og pålitelighet også under ekstreme miljømessige forhold.

KS-34 kabelkutter

Kabelkutterne kan brukes til f.eks
– Energikabel
– Kommunikasjonskabel
– Lamlla Bar kabel
– Tralle Wire
–  Ståltau
– ACSR
– Kantkabel

Her har dere oversikt over de forskjellige kabelkutterne vi tilbyr!

Ta kontakt for mer informasjon, pristilbud eller bestilling!
e-post:  post@liveworkconsult.no eller ring Ragnar på mob 95235563.