Kaya Safety sikkerhetsseler

Kaya Safety sikkerhetsseler – for din sikkerhet i høyden!

Vi er så heldige å kunne tilby dere kunder Kaya Safety sikkerhets seler og vi kan tilby alle type seler som de har i sitt sortiment.  Det vi setter i fokus er sikkerhetsseler ( Harnesses ), men kan også prosjektere og montere permanente løsninger på nettstasjoner med mer.

Kaya Safety ble etablert i 1996 og deres mål var å designe systemer og utstyr for arbeidsoppgaver som skal utføres i høyden på en ordentlig og trygt måte.

Kaya Safety tilbyr bransjebasert opplæring i deres eget opplærings senter som er et av de største simulerings senterne i Europa for høyde trening. De støtter også deres brukere med tekniske dokumenter og produkt videoer slik at utstyr skal brukes riktig og effektivt.

Å arbeide i høyden er en av farligste aktivitetene som kan føre til alvorlige skader og død. Det er under brukerens ansvar å lære riktig
bruk og sikkerhet, og bruke disse i praksis. I denne forbindelsen, bør sikkerhetsselen kun brukes av trent personell eller under tilsyn av slikt personell. Feil bruk kan forårsake alvorlig bruk skader og dødsulykker.

 

Her kan dere se på hele utvalgt til Kaya Safety:

Kontakt oss slik at vi sammen kan finne den rette selen som passer best for dere,  mer informasjon, pristilbud eller bestilling!
e-post:  post@liveworkconsult.no eller ring Ragnar på mob 95235563.