UltraTEV Plus2 – kitt og tilleggsutstyr

Kitt og tilleggsutstyr til UtraTEV Plus2

UltraTEV Plus2 er et multifunksjon instrument som kan brukes til å raskt undersøke tilstanden til hele nettstasjonen og kontrollere at arbeidsmiljøet er trygt. Endringer i PD aktivitetsnivåer kan sammenlignes mellom utstyr og analyseres over tid, noe som gir en klar indikasjon om ytterligere undersøkelse er nødvendig.

Fortsett å lese «UltraTEV Plus2 – kitt og tilleggsutstyr»

IFOAM – reparasjon av trestolper for hakkespetthull

IFOAM-reparasjonssystem for hakkespetthull

IFOAM-reparasjonssystem for hakkespetthull bruker fiberglassherdet ekspanderende Polymer betong til å reparere stolpens strukturelle skader. Dette er det eneste produktet på markedet som tilbyr ekspanderende reparasjon. Kombinasjonen av høy herde temperatur (ca. 149 °C), ekspansjon og lav viskositet gjør at den smeltede epoksyen trenger seg inn i porøst treverk. Fortsett å lese «IFOAM – reparasjon av trestolper for hakkespetthull»

UltraTEV Plus² – ditt håndholdte PD instrument

Overvåk tilstanden på ditt elektriske anlegg med UltraTEV Plus².

Dette siste utviklede håndholdte Partial Discharge (PD) instrument er enkelt å bruke, samtidig som det også har flere følere/evner og sanntids avanserte analytiske egenskaper. Evnen til å skille sann PD fra støy og andre forstyrrelser betyr at du kan ta bedre avgjørelser, spare tid, penger og øke sikkerheten.

Fortsett å lese «UltraTEV Plus² – ditt håndholdte PD instrument»

Laux kabelkuttere

Kabelkuttere fra Laux Industries

Sammenlignet med konvensjonelt verktøy er Laux sine kabelkuttere merket med «man trenger ikke å bruke mye makt». Alle plastdeler er helt uten kadmium. Utviklingen av våre verktøy er basert på jakten på kvalitet og bærekraft tilbake på egne patenter. Fortsett å lese «Laux kabelkuttere»

Dehn sikkerhetsutstyr for arbeid på elektriske anlegg

Passiv lysbuefeilbeskyttelse – DEHN care®

Sikkerhet og brukskomfort ved arbeid på elektriske installasjoner og personlig verneutstyr (PPE) for å beskytte personer mot de termiske effektene av en lysbuefeil.

Dehns lysbuefrakk
Med sine lysbue klær og hansker fokuserer Dehn på å forhindre skader. Lysbuefrakken er laget i pustende skinn som gir høy brukskomfort, flammehemmende glidelås og krok og løkkefester. Klærne har også reflekser og er sertifisert i henhold til 89/686 / EEC-direktivet om personlig verneutstyr.

Fortsett å lese «Dehn sikkerhetsutstyr for arbeid på elektriske anlegg»

UltraTEV Plus²

Overvåk tilstanden på ditt elektriske anlegg med UltraTEV Plus².

Dette siste utviklede håndholdte Partial Discharge (PD) instrument er enkel å bruke, samtidig som det også har flere følere/evner og sanntids avanserte analytiske egenskaper. Evnen til å skille sann PD fra støy og andre forstyrrelser betyr at du kan ta bedre avgjørelser, spare tid, penger og øke sikkerheten.

Fortsett å lese «UltraTEV Plus²»

1000V7 LWC SETT

Ønsker dere en verktøy koffert med kun produkter dere faktisk har brukt for?

Denne kofferten er satt sammen av montører som jobber med denne type utstyr, og på den måten har vi fått sammen en verktøy koffert som inneholder kun produkter som dere har brukt for. Dere har også mulighet til å sette sammen deres egen koffert, samt få deres egen logo på kofferten.

1000V7 LWC SETT

Fortsett å lese «1000V7 LWC SETT»